Review - Whoolrich Sagegreen

Af: Jesper Helmersen - Dato: 12. Marts 2008

Hermed en lille anmeldelse af uniform af mærket Whoolrich i farven SageGreen. Uniformen er indkøbt hos www.bowerstactical.com i USA.

Jeg købte et par bukser, en kortærmet skjorte samt en langærmet skjorte, med et håb om at farven ville være den samme farve som Nomex Pilot-dragten. Farven er desværre meget lysere end forventet. Tilgengæld føles stoffet super lækkert, blødt og samtidig solidt / god kvalitet. Skjorterne har ventilations huller i ryggen. Jeg har taget et par billeder af uniformen sammen med Pro-tec OD hjelm og G&P OD vest i min floootte sofa :-)

Prisen er til at føle på. Skjorterne koster pr. stk. ca. 360,- kr. inkl. fragt, told og moms. Buksen koster ca. 460,- kr. inkl. fragt, told og moms. Det skal så lige siges at jeg har købt en masse andre dimser samtidig med, så prisen varierer nok lidt alt efter pakkens vægt osv.

Konklusion:
Sagegreen er åbenbart ikke bare sagegreen. Det er en relativ farve. Så hvis man som mig gik efter den lidt mørkere farve som Nomex Pilot-dragten har, så lad være med at købe Whoolrich Sagegreen. Tilgengæld er det god kvalitet.

Størrelsen er lidt større end forventet, men det krymper nok lidt i vask, da det jo er uld.

Så jeg må på jagt igen efter en uniform.. suk.