Review - Meprolight, Tru-dot, Selvlysende sigte til Glock

Af: Jesper Helmersen - Dato: 12. Marts 2008

Jeg "kom til" at købe mig et selvlysende sigte til min Glock18C. Sigtet er indkøbt hos www.bowerstactical.com i USA. Producenten hedder Meprolight, som også laver forskellige rødpunktsigter m.m. Sigtet hedder helt præcist "Tru-Dot Night Sight ML-10224".

Hvad kan det?
Sigtet indeholder det radioaktive stof Tritium, som er en selvlysende gas-art. Det betyder at det bliver ved med at lyse i virkelig lang tid. Der er 12 års garanti. Så det siger lidt om levetiden.

Montering
Der må være en lille smule forskel på en ægte pistol og en hardball pistol. Bagsigtet sidder meget løst, så det med garanti falder af, med mindre man tryller lidt. Jeg skar et lille stykke plastic fra pakken sigtet kom i, og satte plasticstykket i klemme mellem pistol-slæden og sigtet. Det fik sigtet til at sidde i spænd, således at man stadig kan justere sigtet. Front sigtet skrues fast med en lille flad skrue inde fra. Så det sidder helt fast.

Er det noget værd?
Jeg vil lade billederne tale for sig selv!!


Hvad koest'ern?
Det er lidt billigere end konkurrenten Trijicon, som også laver sigter med samme funktion. Købt i USA, inkl. fragt, told og moms har jeg givet ca. 600,- kr. Prisen på hjemmesiden siger 78 USD. Sammenlignet med et Trijicon sigte til Glock til 89,- USD, er det en smule billigere.

Konklusion:
Det virker som det skal, og er garanteret at af producenten at virke i 12 år. Så jeg er fuld tilfreds med at give 600,- kr. for mit nye "legetøj" og kan varmt anbefale det til andre. :-) Nu mangler vi så bare nogle mørklagte baner og kældre at spille hardball i.